obat pembesar penis
alat pembesar penis
alat bantu sex
obat perangsang wanita
obat pembesar penis
obat peninggi badan
obat pembesar penis
obat pembesar penis
obat kuat herbal

Eerste opkomst

De Pelikanen voor scouts met een beperking

De taart van Banketbakkerij Schep
 

ALMERE - Scouting Cornelis Lelygroep in Almere Haven is zaterdag begonnen met De Pelikanen een speltak voor kinderen met een beperking.

 

Scouting is voor iedereen. Dus ook voor kinderen en jongeren met een beperking. Vanaf nu komen iedere 1e en 3e zaterdag van de maand tussen 14.00u en 16.00u De Pelikanen bijeen. Kinderen met een verstandelijke beperking nemen dan deel aan het scouting spel. Waarbij we kijken naar de mogelijkheden van de welp en of scout.

 

De Pelikanen bestaat uit twee groepen;
Welpen kinderen tussen de 7 en ongeveer 12 jaar.
Scouts jongeren tussen de 12 ongeveer 16 jaar.

 

Het was een groot feest de eerste opkomst afgelopen zaterdag aan het Scoutingpad 6 in Almere Haven. Door banketbakkerij Schep was een slagroomtaart met het logo van De Pelikanen erop geschonken. Dat was niet het enige cadeau. Ook door Adriana Kleding Reparaties is een mooie vlag geschonken met natuurlijk ook het De Pelikanen logo erop. En het bestuur van de scoutinggroep heeft veiligheidshesjes gegeven, die we aandoen als we naar buiten gaan.

 

Nadat we de opening hebben gedaan, was er eerst taart en limonade. Daarna hebben de kinderen met hun ouders/verzorgers een fotospeurtocht in en om het clubhuis gedaan. Opzoek naar de keuken, toilet, douche maar ook de bezemkast voor als we moeten schoonmaken.

 

Het was een hele leuke drukke maar vooral spannende eerste opkomst. De volgende staat alweer in de agenda ......7 februari om 14.00u !!!!

 

Natuurlijk zijn ze ook te volgen via Facebook en de website www.cornelislelygroep.nl. Voor aanvullende vragen neem gerust contact op met Eric de Haan, Teamleider en PR via 06-53949942

de Pelikanen Agenda

Geen evenementen