obat pembesar penis
alat pembesar penis
alat bantu sex
obat perangsang wanita
obat pembesar penis
obat peninggi badan
obat pembesar penis
obat pembesar penis
obat kuat herbal

Scout worden

Inloggen

Nu ook op het water...

Kanoen

 

Geplaatst: 5 mei 2013

 

Ongeveer twee jaar geleden is er vanuit Scouting Nederland een wijziging doorgevoerd in spelaanbod. In de praktijk heeft het de meeste gevolgen gehad voor de leeftijdsgroep 7-11 jaar. Voor de wijziging werden er vanuit Scouting Nederland vier ‘smaken’ ondersteund; welpen, kabouters, esta’s en dolfijnen. Dit is officieel teruggebracht tot één ‘smaak’: welpen. Hiervoor is het klassieke welpenverhaal herschreven om de goede punten van de andere drie verhalen hierin te verwerken en het verhaal aan te passen aan de huidige tijd. Dit betekent dat er bijvoorbeeld naast Mowgli ook een meisje voorkomt in de jungle: Shanti. Ook zijn de water-activiteitgebieden iets meer op de voorgrond geplaatst.

 

Dit laatste is iets waar onze welpenhorde (Volderiahorde) iets mee gaat doen. Vanaf dit seizoen zullen wij tijdens het vaarseizoen een kanoprogramma draaien, zoals de Dolfijnen dit ook doen. Dit komt er op neer dat we vanaf zaterdag 11 mei onze opkomsten zullen draaien in en rond de Stormring (= clubhuis van onze waterspeltakken). In oktober zullen we terugkeren naar de jungle rondom het Lelybivak. Onze opkomsttijden zullen nog steeds zijn van 14:00 – 16:30 uur.

 

Mocht u hier vragen of opmerkingen over hebben, neemt u dan gerust contact met ons op

of kom eens langs.

 

Tot slot nog een interessant feitje:

Onze speltak is vernoemd naar de Volderiarivier die centraal stond in het esta-verhaal. Toeval?

Zomerkamp 2012

 

Zomerkamp 2012 - SchatkaartVan 21 t/m 28 juli zijn we op zomerkamp geweest.

 

Onder het menu Zomerkamp (aan de linkerkant van deze pagina) vind je verslagjes van alle kampdagen of door hier te klikken.

 

De foto's van het zomerkamp zijn te vinden via onderstaande link:

 

Foto's zomerkamp 2012

TiEJaKa

Zeilen

 

Update: 9 oktober 2012

 

Klik hier voor foto's van TieJaKa 2012

 

Bericht voor: Tycho, Justin, Tim, Lisa

 

Dit is het jaar waarin je 11 wordt of bent geworden en dat houdt in dat je in september gaat overvliegen naar de landverkenners of de zeeverkenners. Voor alle overvliegers van de Welpen en Dolfijnen organiseren we ook dit jaar weer het TieJaKa (Tien-/Elf-JarigenKamp).  

 

Lees meer...

De Volderia agenda

Geen evenementen

Inloggen