Ieder lid van de Cornelis Lelygroep betaalt contributie. Hiervan gaat een deel naar de speltak voor de opkomsten en worden  groepsevenementen deels van betaald. Ook onderhouden we hiervan onze 2 clubhuizen, de vloot en de kampeermaterialen. Ieder lid wordt automatisch lid van Scouting Nederland, waarvoor we ook contributie betalen

Contributie per jaar in 2017/2018:

 

Bevers, Welpen                                            € 168,00

 

Waterwelpen/Dolfijnen                              € 188,00

 

Scouts                                                            € 188,00

 

Waterscouts                                                  € 218,00

 

Explorers en Roverscouts                           € 188,00

 

Waterexplorers en Waterroverscouts      € 218,00

 

De contributie van een seizoen (september tot september) wordt in 4 termijnen betaald. De betaaldata zijn 26 oktober, 26 januari, 26 april en 26 juli. Als u een sepa machtiging heeft ingeleverd wordt op deze data geïncasseerd.U krijgt uiterlijk een week van tevoren  een email met de factuur.

Ook betaal je eenmalig €17,50 inschrijfgeld  Hiervoor krijgt de scout de groepsdas met dasring en diverse insignes voor op de scoutfit. Het inschrijfgeld graag na inleveren van het inschrijfformulier voldoen via eigen overschrijving op de groepsrekening NL55RAB00321016394 tnv Scouting Cornelis Lelygroep o.v.v. inschrijfgeld + naam Scout.

De groepsrekening is alleen voor betaling van de contributie en groepsevenementen. Voor vragen over de contributie kunt u terecht bij de penningmeester.

Elke speltak heeft een eigen bankrekening voor de opkomsten en kampen. Hierop ontvangen zij van de groep speltakbijdrage en hiermee worden ook de speltakuitgaven betaald. Dit rekeningnummer hoort u van de speltakleiding. Dit rekeningnummer is ook voor het betalen van kampen.

Uitschrijven kunt u door een e-mail te sturen aan de ledenadministratie. U heeft een maand opzegtermijn. Voor restitutie van de eventueel teveel betaalde contributie kunt u een email sturen aan de groepspenningmeester.

 

Clubhuis verhuur

Om te spelen, slapen, dansen, koken, trainen of nog vele andere mogelijkheden...

   

   

Bekijk onze Verhuurmogelijkheden voor het Lelybivak en de Stormring. 

 

 

Sponsorkliks